ponedjeljak , 14.07.2008. u 20:30

Novosti i tračevi...

"Zlatna koka" vs. "Revolution"

Jelena Karleuša i Goga Sekulić, dvije ljute rivalke, snimile su, sigurno ne svojom voljom, pjesme identične melodije! Naime, duet Karleuše i Galeta, pod nazivom “Mani se“, koju je ona ekskluzivno izbacila na internet, i pjesma sa Goginog novog albuma koja nosi naziv “Ćao, doktore” imaju potpuno identične ritam i tonove.
Kako je došlo do ovoga nije nam poznato, ali logičnim razmišljanjem možemo zaključiti da su ove folkerke najvjerovatnije obradile istu stranu pjesmu! Da li su prije izlaska novih pjesama Goga i Jeca znale da imaju identične pjesme, također nam nije poznato.
Ništa tu ne bi bilo čudno i toliko zanimljivo da ove dvije folkerke nisu već nekoliko godina u svađi. Njih dvije zaratile su kada je u jednoj anketi povodom lažnih slika Goge Sekulić u časopisu “Playboy” Jelena izjavila da to sigurno nije Goga jer je ta djevojka mnogo ljepša i zgodnija od Sekulićeve. Poslije toga temperamentna Goga uzvraća udarac i izjavljuje da je vidjela mnoge fotografije na kojima je Jelena sa nekim dečkima u nimalo pristojnom izdanju i da će joj na svadbi ( Karleušinom vjenčanju sa Bojanom Karićem, bivšim mužem) dostaviti slike kao svadbeni dar. S druge strane, Jelena je Gogu nazvala šanerkom, i tvrdila da je više puta bila uhićena na granicama, gdje su se sretale polazeći na nastupe.

Image Hosted by ImageShack.us

Turneja povodom 20 godina rada na estradi

Folk zvijezda Ceca Ražnatović održat će koncert 19. srpnja u Herceg Novom. Kako saznaje „Alo!“ Folk diva ovim koncertom nastavlja turneju povodom obilježavanja dvije decenije rada na estradi. Poslije uspješnog nastupa u Banjaluci, gdje je na stadionu bilo 30.000 ljudi, Crnogorci očekuju da će i ovdje biti bar toliko.
Koncert i ove godine organizira ista ekipa koja je prošle godine priredila Cecin nastup u Igalu, gdje je bilo 20.000 ljudi. Poučeni prošlogodišnjim iskustvom, gdje je vjetar prijetio da pokvari sve njihove napore (nosio pijesak i dizao pjevačici haljinu,) organizatori su se sada odlučili da koncert bude u centru ljetnjih događanja, u Kanli kuli, koja je malo zaštićena od prirodnih utjecaja.

Image Hosted by ImageShack.us

Snimljen spot "Do gole kože"

Stoja Novaković snimila je spot za pjesmu “Do gole kože”, koji je prepun erotskih scena, javlja Kurir.
Naime, mnogi će se sigurno šokirati Stojinim stajlingom i nastupom u ovom video-klipu jer se pjevačica mazi sa dvojicom nabildanih mladića!

Želeći da njen novi spot bude savršen, pjevačica je napravila veliki casting i izabrala dvojicu najseksepilnijih mladića, Denisa i Berija, kojima su povjerene glavne uloge. Inače, njih dvojica su iz Hrvatske, studenti su glumačke akademije, fitnes treneri i profi igrači. Stoja je u spotu promjenila nekoliko kostima i frizura i sve je proteklo u izuzetno pozitivnoj atmosferi, uz mnogo vrućih scena.
Stoja je u nekim scenama stroga gospodarica koja dominira i svašta radi dečaku vezanom lisicama. Izvor blizak folk pjevačici kaže da joj to nije bilo teško odraditi jer takve egzibicije stalno vježba kod kuće... A, kako se pokazala, vidjet ćete uskoro, jer uspjela je iznenaditi i manekena svojim umjećem zavođenja i otkrivanja “Do gole kože”.

Image Hosted by ImageShack.us

Komentari... (68) - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.